ONZE FANTASTISCHE
THEE

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we geroken en geproefd hebben. Alleen een uitgebalanceerde mix van theesoorten, op de juiste manier gebrand, leveren de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Dát zijn de melanges in ons assortiment.

Heb je een vraag over onze thee? Laat het ons weten!

Sunleaf

Sunleaf

Trek in thee? Voor de theeliefhebbers bieden wij 100% Fairtrade-gecertificeerde thee aan van Sunleaf. Per verkochte kilo thee gaat € 0,50 naar de Fair Grounds Foundation, die investeert in projecten die de leef- en werkomstandigheden verbeteren van arbeiders uit de theeproducerende landen.

Sunleaf heeft een prachtig aanbod van verschillende smaken, samengesteld uit alleen natuurlijke ingrediënten: thee, maar ook kruiden en stukjes fruit. Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten met hun oorsprong in de theeplantages van Sri Lanka.

De theezakjes zijn ongebleekt, bevatten geen nietjes en hebben een minimaal plastic laagje op de envelopjes voor het kwaliteitsbehoud. Zo kun je zorgeloos genieten van een heerlijke thee.

Tea of Life

Tea of Life is 100% Fairtrade-gecertificeerde thee met heerlijke 100% biologische ingrediënten van de plantages in Sri Lanka. Het assortiment onderscheidt zich door zijn pure en eerlijke kwaliteit. De thee wordt direct vers verpakt, waardoor je geniet van de beste smaakbeleving. Alle verschillende soorten thee van Tea of Life zijn herleidbaar naar de bron.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE