KOFFIECARE
| YES, WE CARE!

‘Heb ik vandaag zin in een espresso of in een cappuccino?’ Dat is het enige waarover je hoeft na te denken als je gekozen hebt voor Koffiemax. Want naar onze koffieautomaten zelf heb je geen omkijken. Die doen hun werk, dag in, dag uit. Alleen bij Koffiemax is de koffievoorziening altijd inclusief Koffiecare: maximale service, maximaal gemak.

Superservice, helemaal gratis!

DIT IS ONZE
KOFFIECARE

 1. Je zit nooit zonder ingrediënten. Elke maand checken we de voorraad en vullen deze direct aan.
 2. Elke automaat is altijd in topconditie. Komt onze koffiespecialist de ingrediënten leveren? Dan zorgt hij er meteen voor dat de automaat weer helemaal spic en span is. Zonder extra kosten. Inclusief preventief onderhoud.
 3. Gratis volledige garantie. Zonder kleine lettertjes. Je betaalt geen voorrijkosten, geen arbeidsloon, en krijgt gratis onderdelen wanneer deze toe zijn aan vervanging.
 4. Storingen verholpen in no-time.
Koffiemax Koffiecare
Mooie Eerlijke Ingrediënten

Mooie, eerlijke ingrediënten

BIJZONDER?

Nee hoor, dat is de service die wij dag in, dag uit verlenen. Wij zorgen van A tot Z voor de koffie. Er zijn geen verrassingen achteraf. Zo krijgen jij en je collega’s elke dag de lekkerste koffie, zonder dat je er omkijken naar hebt.

 • Minimaal dagelijks onderhoud.
 • Unieke gratis voorraad- en onderhoudsservice.
 • Toch storing? Razendsnel verholpen.
 • Je automaat wordt voor je schoongemaakt bij iedere levering.
 • Volledige garantie. Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en gratis onderdelen.
 • Levering tot in je voorraadruimte.
 • Jaarlijks gratis preventieve onderhoudsbeurt voor je koffieapparatuur.

SUPERSERVICE
VANAF DE START

Kies je voor Koffiemax? Dan begint onze superservice al bij het plaatsen van de automaten. Onze koffiespecialist stelt ze nauwkeurig voor je af, volledig in overleg. We vragen een koffiepanel van medewerkers: welke smaak past het beste? Moet de temperatuur iets hoger, de maling fijner, de smaak iets sterker? Zo krijg je de perfecte koffie op maat. En het dagelijkse onderhoud? Dat is een kwestie van seconden. Bij de plaatsing geven we heldere instructies, na te lezen in een handige leaflet.

Superservice vanaf de start
Intensive Koffiecare

Koffie
Intensive Care

Onze service schaalt mee met je vraag. Zet je organisatie een groter aantal koffieautomaten in (denk aan twintig stuks of meer)? Dan nemen we op jouw verzoek de dagelijkse verzorging van je koffieapparatuur uit handen. Onze gastvrouw of gastheer is parttime of fulltime aanwezig om je koffievoorziening compleet te ontzorgen. Hij of zij zorgt ervoor dat de automaten er spic en span bij staan, zorgt voor het dagelijks onderhoud, vult de automaten bij en verhelpt eventuele storingen direct. Je medewerkers hebben altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Herkenbaar aan de Koffiemax-bedrijfskleding, maar vooral aan een goed humeur en goed gastheer- of gastvrouwschap!

THE BEST DAYS START WITH COFFEE