DE KOFFIEMAX SUPERCUP

Onze Koffiemax Supercup gaat in de toekomst de wegwerpbeker vervangen en is daarmee super duurzaam. Niet alleen voldoet de Supercup aan de huidige regelgeving, maar ook aan toekomstige richtlijnen op het gebied van (wegwerp)bekers. De Koffiemax Supercup kan keer op keer opnieuw worden gebruikt, want hij kan gewoon in de vaatwasser.

De Koffiemax Supercup is onbreekbaar in tegenstelling tot traditioneel porselein. En zelfs als je ooit besluit om afscheid te nemen van onze Supercup (wat we ons natuurlijk niet kunnen voorstellen), dan is hij nog steeds recyclebaar. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook de mogelijkheid om onze Supercup te personaliseren met een eigen logo. Zo voeg je een professioneel en uniek tintje toe aan de koffie-ervaring op de werkvloer.

WAT MAAKT DE KOFFIEMAX SUPERCUP ZO SPECIAAL?

Allereerst draag je met elke slok bij aan een duurzamere planeet. Door wegwerpbekers te vermijden help je mee aan het verminderen van afval. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu, terwijl we genieten van onze favoriete drankjes.

VOORDELEN VAN ONZE SUPERCUP

 • Vaatwassermachine bestendig
 • Vendingmachine geschikt
 • Eigen design mogelijk
 • BPA vrij en voedselveilig
 • Oneindig herbruikbaar
 • Onbreekbaar

IK WIL DE SUPERCUP BESTELLEN!

  Koffiemax België

  info@koffiemax.be
  078 4 862 93

  Antwerpsesteenweg 144
  2950 Kapellen

  BTW-nummer: BE0776924567
  KvK nummer : 554 08 354
  Rek.nr.: 6744 90 029 (ING Bank)
  IBAN : NL31INGB0674490029

  THE BEST DAYS START WITH COFFEE