MAXIMALE SMAAK,
MAXIMAAL GEMAK

Goede koffie is meer dan een lekkere drank. Het gaat om smaak, maar ook om plezier, om zorgeloos genieten. Good coffee, happy people – dat is waar wij bij Koffiemax voor staan. Want goede koffie smaakt nog veel beter als je verzekerd bent van topapparatuur, de beste ingrediënten en fantastische, supersnelle service. Maximale smaak, maximaal gemak. Welkom bij Koffiemax.

Het succes van Koffiemax

Het Koffiemax-avontuur begon dertien jaar geleden in een schuurtje in Breda, toen nog als het familiebedrijf van Dennis Mulder. Zijn tomeloze enthousiasme voor sublieme koffie én sublieme service sloeg al snel aan. Zo groeiden we uit tot een toonaangevende professionele organisatie met zo’n vijftig werknemers en met een klantenkring van meer dan 2000 organisaties in Nederland en België. Van mkb-ondernemers tot grote winkelketens, van scholen tot gemeenten, elke klant bieden we dezelfde legendarische service. Vandaar dat zij ons vaak weer aanbevelen bij hún klanten –dat vinden we nog altijd het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Koffiekennis van Dennis
Kom sfeer proeven Koffiemax

Kom sfeer proeven (en koffie!)

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we in 2021 verhuisd naar een fantastische nieuwe locatie. Een pand dat ons past als een jas: innovatief, tot in de details uitgedacht, volledig onder onze regie gebouwd. Kantoor, showroom en magazijn, modern, energiezuinig en duurzaam. Zin in de allerlekkerste koffie? Je bent er van harte welkom! Kom kennismaken met onze mensen, kom genieten van onze koffie.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE