HIER MOET JE OP LETTEN BIJ ZAKELIJKE KOFFIE

Wij leggen je precies uit waar je op moet letten!

Handigheidjes zakelijke koffie

Verschillende vormen

WELKE VORMEN VAN
ZAKELIJKE KOFFIE ZIJN ER

Iedereen kent wel de koffie uit de oude koffiemachines die eigenlijk niemand op kantoor lekker vindt. Gelukkig zijn er zoveel betere en betaalbare opties beschikbaar anno 2021. De meest gangbare opties zijn:

Automaten met verse bonen

Dit zijn volautomatische systemen die met één druk op de knop verse bonen malen, om vervolgens een heerlijke kop verse koffie, espresso en andere dranken te zetten. Onze moderne apparaten zijn zelfs in staat om te schakelen tussen verschillende soorten bonen, zodat iedereen zijn eigen favoriete blend kan drinken.

Automaten met verse melk

Dit is een uitbreiding op de hierboven genoemde volautomaten. Zo heeft onze Koffiemax Nio Touch de mogelijkheid om verse melk te gebruiken. Ideaal voor bedrijven die op ieder moment van Barista kwaliteit cappuccino’s, latte’s en andere melkdranken willen genieten.

Koffie uit professionele capsules

Misschien zijn verse koffiebonen niet de uitkomst voor jouw kantoor. Misschien wil je simpelweg meer flexibiliteit voor je medewerkers en klanten. In dat geval bieden wij met onze Koffiemax Pro Disc een professionele koffiemachine die op capsules werkt.

Dit biedt ongekende keuze uit verschillende smaken en types koffie. Het mooiste van alles? Onze Koffiemax Caps zijn zorgvuldig uitgezocht met de hoogste kwaliteit koffie en ze zijn Rainforest Alliance Certified.

Freshbrew en instantkoffie

Geen ruimte of tijd voor een grote koffiemachine en koffiebonen op kantoor, of ben je veel onderweg? Dan zijn de Koffiemax freshbrew en instantkoffie misschien wel de oplossingen voor jou!

Freshbrew is je vertrouwde kop koffie in de ochtend en middag. Perfect voor ieder filtersysteem en met een razendsnelle doorlooptijd.

Onze instant koffie wordt gemaakt van vers gezette koffie. Dit wordt gedroogd waardoor we een heel puur koffie-extract overhouden.

Zowel onze freshbrew als instantkoffie zijn de perfecte oplossingen voor vergaderingen, voor onderweg, op de werkplaats en tijdens evenementen.

Lekker koffie

HOE HERKEN JE
GOEDE KOFFIELEVERANCIERS

Om de juiste koffiebonen op kantoor te krijgen is het belangrijk om goed te kijken naar koffie leveranciers. Wij bij Koffiemax houden van kwaliteit voor een eerlijke prijs. Met onze Koffiecare service krijg je niet alleen zeven dagen in de week ondersteuning, wij rekenen geen voorrijkosten, onderhoudskosten of andere verborgen kosten. Onze leaseplannen zijn voor ieder bedrijf dat gemakkelijk de beste koffie van Nederland wil hebben.

Maar hoe weet je zeker dat onze koffie en koffiemachines passen bij jullie smaak? Wat ons onderscheid van andere leveranciers is dat wij je graag verwelkomen voor een proeverij. Doe de Koffiecheck en plan een afspraak in om op ons hoofdkantoor compleet vrijblijvend de verschillende opties uit te proberen. Zit hier iets tussen wat jou aanspreekt? Dan kijken we samen met jou naar een oplossing die past bij jouw werksituatie.

BOL.COM

Een mooi partnership waar onze collega’s elke dag weer profijt en plezier van hebben”

THE BEST DAYS START WITH COFFEE