Smaakvolle koffieproeverij

Benieuwd welke koffieblend het best bij jouw bedrijf past? Stap in de ambachtelijke koffiewereld van Koffiemax. Kom verschillende koffiemelanges proeven van ons. Tijdens de koffieproeverij ervaart én proeft u waarom onze koffie hoogwaardig wordt gewaardeerd in de zakelijke markt.

Let’s have coffee together for the rest of our lives.

Neem je collega’s mee en proef de heerlijke wereld van koffie.

Ervaar onze gratis koffieproeverij! We nodigen jou samen met een aantal collega’s uit voor een heerlijke smaakbeleving. Tijdens het proeven van verschillende koffiesoorten beleef je de wereld van koffie. Wij stellen je zintuigen op de proef en gaan op ontdekking naar de beste koffiemelange voor jou en jouw bedrijf.

  • Geheel kosteloos
  • Unieke ervaring door te proeven
  • In onze gave showroom van alle gemakken voorzien
  • Uiteraard regelen wij iets lekkers voor bij de koffie!

Wij ontzorgen je van A tot Z

Heb je de taak gekregen om binnen het bedrijf te zorgen voor de beste koffievoorziening? Wij bij Koffiemax begrijpen dat deze taak soms zwaarder kan zijn dan gedacht. Je wilt het namelijk graag voor iedereen goed doen, maar over smaak valt niet te twisten en zijn er binnen het bedrijf vaak verschillende wensen en behoeften als het op koffie aankomt. Toch moet jij die keuze maken.. Gelukkig gaan wij je hierbij helpen!. Tijdens de gratis koffieproeverij vertellen we je graag alles over onze koffie, maar laten het je ook proeven en ervaren. Zo maak jij in ieder geval een weloverwogen keuze.

1

Vraag aan

Schrijf je in voor een kosteloze koffieproeverij in de Koffiemax showroom via onderstaand formulier.
2

Kennismaking

Een van onze koffiespecialisten neemt contact met je op. Tijdens dit gesprek stellen we de eerste wensen en behoeften voor jouw ultieme koffiebeleving vast.
3

Afspraak maken

Na jullie voorkeur zullen we een moment samen inplannen voor de gratis koffieproeverij bij ons in Breda. We zullen je met open armen ontvangen.
4

Samen proeven

Samen met de koffieliefhebbers die je hebt opgegeven gaan we ervaren en proeven wat jullie favoriete koffieblend is en welke koffiemachine het best bij jullie past.
5

Kies je smaak

De welgestemde favorieten gevonden? Dan helpen we je graag verder om jullie koffiehoek uit te bouwen.

Vrijblijvend proeven met collega’s

Samen met jouw collega’s onze koffie uitproberen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!