HET VERHAAL VAN DE GROENE BOOG

De Groene Boog bouwt aan een nieuwe snelweg met een 100% CO₂-neutrale tunnel. Deze innovatieve snelweg past perfect in de omgeving en zal de toegang tot Rotterdam aanzienlijk verbeteren. Waar hard gewerkt wordt, is natuurlijk energie nodig. Daarom gingen ze opzoek naar een koffieleverancier met goede service én oog voor duurzaamheid. Daarin vonden ze bij Koffiemax een match: net als de tunnel is onze koffie namelijk 100% CO2 neutraal.

De Groene Boog Logo
Construction site is laying new asphalt road pavement,road construction workers and road construction machinery scene.highway construction site landscape.
“Koffiemax gaat, net als wij, een stapje verder
Afternoon motor Traffic on the A12 Motorway seen from above. This is one of the Bussiest highways in the Netherlands

Duurzame initiatieven

De koffie
smaakt naar meer

“Wij zijn te spreken over de producten van Koffiemax. Inmiddels maken we hier op verschillende locaties van De Groene Boog gebruik van, want lekkere koffie smaakt naar meer. De uitstraling van de koffiemachines is professioneel en als mooie extra te voorzien van gepersonaliseerde touchscreens én branded koffiebekers. Er is aandacht voor service: onze contactpersoon is betrokken, flexibel en meedenkend. Ook waarderen wij duurzame initiatieven zoals de inzet van elektrische bussen. Koffiemax gaat, net als wij, een stapje verder.”

HET VERHAAL VAN THE BUTCHERS GROUP

ZIN IN LEKKERE KOFFIE BIJ JOU OP KANTOOR?