THE BEST DAYS START WITH GREAT COFFEE

Voor de ultieme koffiebeleving bij jou op kantoor.

Waar we super goed in zijn!

Assortiment

De beste ingrediënten met liefde samengesteld.

Koffiecare

Een goede koffievoorziening verdient aandacht.

Duurzaamheid

We gaan met respect om met grondstoffen en materialen.

Caps

Maximaal gemak, maximaal genot.

Koffie waar je blij van wordt

Good coffee
happy people

Met lekkere koffie is het beter werken. Koffie maakt alerter, energieker en zorgt voor een beter concentratievermogen. Daarom zijn wij liefhebbers van écht lekkere koffie. Wij brengen de geur, smaak, beleving en het plezier van echte koffie naar je bedrijf. Benieuwd hoe?

Superschoon. Helemaal gratis!

UNIEKE SERVICE,
GEEN GEDOE

Naar de koffievoorziening wil je geen omkijken hebben. Er is maar één keuze waarover je hoeft na te denken: wat wil je drinken? Wordt het een espresso of een cappuccino? Al het andere regelen wij voor je. Dat is onze unieke Koffiecare. Bijzondere service is voor ons de dagelijkse standaard. Je komt nooit ingrediënten tekort: die vullen wij altijd tijdig aan. En als we er dan toch zijn, maken we gelijk je automaten grondig schoon en doen we preventief onderhoud. Helemaal gratis! Dat is de Koffiecare van Koffiemax. Sublieme service en echte garantie – zonder kleine lettertjes.

Gratis schoonmaak

Bij iedere levering

Volledige garantie

zonder kleine lettertjes

Altijd koffie

Toch storing? Razendsnel verholpen

Unieke service geen gedoe.
Goede koffie Koffiemax

De allerbeste ingrediënten

Goede koffie
zuivere koffie

Bij Koffiemax selecteren we alleen koffiemelanges die we zélf geproefd hebben. 100% arabicabonen, langzaam gebrand, op de ‘ouderwetse’ manier. Dan pas krijg je koffie die smaakt naar meer. En natuurlijk: koffie zónder bijsmaakje. Want Koffiemax werkt alleen met eerlijke keurmerkkoffie. Lekker én duurzaam.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

ONZE KIJK OP
DUURZAAMHEID

Duurzaamheid houdt voor ons niet op bij recyclen, of bij duurzame keurmerken. Wij zetten elke dag een stapje verder in duurzaamheid. Onze automaten en materialen zijn recyclebaar, ons nieuwe pand is gebouwd van duurzame materialen, ons wagenpark bevat steeds meer elektrische auto’s. Ook onze klanten inspireren we graag tot duurzamer gedrag. Samen met jou maken we de wereld een stukje beter!

C02 Neutraal

100% Co2 Neutrale Koffie

Recycle

Never Refuse to Re-use

Vooruitstrevend

Ons slimme bedrijfspand.

Onze kijk op duurzaamheid Koffiemax

Coolblue

“In tegenstelling tot andere partijen, heeft koffiemax ons een zeer lange testperiode gegund. Hierdoor hebben wij dus maximaal kunnen testen wat Koffiemax ons kan bieden. Een gebruiksvriendelijke machine, goede koffie en thee en een fantastische service, zoals wij die ook graag aan onze klanten aanbieden.”

THE BEST DAYS START WITH COFFEE