ZO ZORG JE VOOR LEKKERE KOFFIE OP HET WERK

Wij leggen je hier uit hoe je kunt zorgen voor lekkere koffie op je werk!

Belangrijkste elementen goede koffie kantoor

Liefde voor koffie

EEN KLASSIEKE KOFFIEMACHINE IS ZAKELIJK NIET MEER GENOEG

‘Koffie op het werk’ brengt over het algemeen geen goede gedachten op bij werknemers. De volautomaat, die chemische cappuccino’s zet in papieren bekertjes, heeft geen goede reputatie in Nederland.

En dit is heel logisch: ze zijn niet bedoeld om echte koffie te zetten. Zakelijke koffie moest vaak lang houdbaar, snel en bovenal betaalbaar zijn. En dat dit ten koste ging van de smaak is iets dat de meeste werkgevers voor lief namen.

Maar met de snel ontwikkelende koffiecultuur van Nederland zijn er tegenwoordig zoveel mogelijkheden op het gebied van koffie op het werk. Koffiemax neemt je graag mee in de grootse wereld van zakelijke koffie.

Verschillende elementen

DE BELANGRIJSTE ELEMENTEN VAN GOEDE KOFFIE OP KANTOOR

Als koffieleverancier voor verschillende grote bedrijven weten wij als geen ander wat er komt kijken bij koffie op het werk. Er zijn dan ook 3 essentiële onderdelen voor iedere goede kop kantoorkoffie:

  1. Koffiebonen die passen bij persoonlijke smaak.

Het concept ‘lekkere koffie’ is voor ieder anders. Sommige mensen willen een sterke en diepe smaak, terwijl anderen liever een lichte en notige afdronk waarderen. Jammer genoeg hebben bonen maar één smaakprofiel.

Daarom biedt Koffiemax een breed assortiment aan koffiebonen aan. Fairtrade, 100% Co2 neutraal en bovenal ontzettend lekker.

  1. Een goede koffiemachine zakelijk.

Dat een ouderwetse koffiemachine niet goed genoeg is weten we allemaal, maar wist je dat Koffiemax de nieuwste machines heeft die kunnen wisselen tussen verschillende koffiebonen en aangesloten gebruik kunnen maken van verse melk? Koffiemax brengt de barista ervaring bij jou op kantoor.

  1. Koffie waar je niet lang op hoeft te wachten.

Iedereen wil graag koffie zoals ze bij de koffiezaak krijgen: vers gemalen bonen, een lekkere smaak en goed geschuimde melk. Maar op kantoor willen we niet 5 minuten moeten wachten op dat verse kopje koffie. Daarom combineren onze machines de snelheid van een koffieautomaat met de kwaliteit waar een café jaloers op zou zijn.

Waarom een koffie leverancier zo belangrijk is

Hoe fijn zou het zijn om op iedere afdeling een barista te hebben staan voor lekkere koffie. Koffiemax is de koffie leverancier die dit mogelijk maakt. Onze lease programma’s zijn daarom dé manier om de beste koffie op het werk te krijgen.

Wij leveren niet alleen de beste machines, maar je krijgt ook doorlopende ondersteuning en aanvulling. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd jouw favoriete koffiebonen melanges op voorraad hebt, de machines goed onderhouden blijven en we gratis helpen bij problemen, storingen en vragen.

Ben jij benieuwd wat koffie leverancier Koffiemax voor jou kan betekenen? Doe onze koffiecheck en kom erachter waarom wij de eerste koffiekeuze zijn voor werkend Nederland.

COOLBLUE

Fantastische service, zoals wij die ook graag aan onze klanten aanbieden.”

THE BEST DAYS START WITH COFFEE